Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Карти Превозни средства

Артикулен № NI129
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
39,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплектът включва 72 карти с изображения на превозни средства от едната страна и текст, представящ машината отзад. Освен това, комплектът съдържа легенда с мини изображения, както и памучна торбичка за съхранение. Превозните средства са цветово групирани на въздушни, съхопътни и водни.

Децата възприемат света около себе си чрез своите сетива. Когато имат възможността да докоснат и видят качествено, красиво изображение, те изграждат визуалната си култура. Текстовете на гърба на картите са внимателно и професионално поднесени от специалисти, така че да допълнят и оформят връзка между визуално и слухво възприятие на информацията.

Легендата с имена превръща работата с материала в забавна изследователска игра, която развива умения като наблюдателност и визуална памет.

Картите са подходящи при малки деца за развиване на говорните умения, изграждане на речников запас, подтикват към диалог между детето и възрастния, към задаване на въпроси.

Много логопеди, психолози, педагози – в ясли, детски градини и начални училища, се довериха на продукта и го използват в работата си.

Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор с материала – това не е играчка. За да бъде максимално ефикасна, приятна и ползотворна работата, е нужно да тече диалог, да има работен процес, в който родителят или специалистът да участва активно.

Размери: 25.5х18х7.5см.

Тегло: 0.500кг.

Подходящо за деца над 3 години.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се