Поръчка по тел.: 0899 154 345 и 0878 940 155
Безплатна доставка при покупка над 80 лв. (до офис на Спиди/Еконт)

Карти с животни

Артикулен № NI381
Произведено в България
Материал: картон
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
39,00 лв.
Описание:

Комплектът включва 144 карти с реалистични изображения на животни и тяхното описание, легенда с мини изображения, както и памучна торбичка за съхранение.


Децата възприемат света около себе си чрез своите сетива. Когато имат възможността да докоснат, помиришат, вкусят, видят, почувстват, те изграждат познанията си. Затова е важно те да се занимават с материали, които максимално да се доближават до реалността. Грешно представените образи могат да объркат възприятията им. Реалните изображения на животни в умален размер ще помогнат на детето да ги разпознава, да види истинските им характеристики, без да настава объркване защо зайчето не е розово като в анимационните филми.


Описанията на гърба помагат за изграждане на цялостна представа за животното. Така детето научава любопитни факти, повече за хабитата, навиците и т.н.


Легендата с имена превръща работата с материала в забавна изследователска игра, която развива умения като наблюдателност и визуална памет.


Картите са подходящи при малки деца за развиване на говорните умения, изграждане на речников запас, подтикват към диалог между детето и възрастния, към задаване на въпроси.


Много логопеди, психолози, педагози – в ясли, детски градини и начални училища, се довериха на продукта и го използват в работата си.


Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор с материала – това не е играчка. За да бъде максимално ефикасна, приятна и ползотворна работата, е нужно да тече диалог, да има работен процес, в който родителят или специалистът да участва активно.

Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Б
Борислав
Много детаилни карти с реални изображения на животни и насекоми. Харесва ни, че има информация за животното и че реално има няколко начина да занимаваш детето с тези карти.