Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Аз чувствам! - карти

Артикулен № NI382
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
43,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Светът на чувствата е така необятен, но същвременно истински важен!

За всяко дете (и не само дете????) е ценно да успява да осъзнава и, до колкото е възможно, да управлява своите реакции, емоции, действия.

А за да успее с тази нелека задача, първата стъпка е да се запознае с това, което чувства. Точно това е целта на картите “Аз чувствам”. В 72 карти са представени различни емоции и усещания, които всеки човек изпитва. Красивите илюстрации на Елена Неделева (илюстрирала също “Карти с превозни средства“) представят различните чувства по достъпен, интересен и разбираем начин. А текстовете на гърба на картите разказват повече за това как се преживява или от какво се пораждат различните усещания.

Картите “Аз чувствам” дават възможност на всяко дете да разпознае как се чувства в момента или да разбере по-добре минало събитие; създават условия за много разговори, свързани с емоциите и преживяванията, предлагат пътища за справяне с негативни преживявания.

Характерно за образователните карти, “Аз чувствам” могат да се използват в различна възраст, съобразно нуждите, възможностите и интересите на всяко дете.

Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор с материала – това не е играчка. За да бъде максимално ефикасна, приятна и ползотворна работата, е нужно да тече диалог, да има работен процес, в който родителят или специалистът да участва активно.

Подходящо за деца над 3 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се