Козметика

Безплатна доставка
до автомат на Box Now,
до офис на Еконт и Спиди
над 120 лв.

Карти Държавите в Европа

Артикулен № NI202
Произведено в България
Материал: картон
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
31,90 лв.
28,00 лв.
Описание:

Комплектът съдържа 50 карти, които показват изображение с карта на държава от Европа от едната страна и любопитен текст от другата. На отделна голяма легенда са изнесени мини изображения на картите с имената за по-лесна ориентация, както и карта на Европа.

Материалът ще разгърне любопитството на детето и ще го заплени с интересните факти и многото варианти за работа с картите. Държавите в Европа вече няма да са нещо далечно и абстрактно за него.

Легендата с имена превръща работата с материала в забавна изследователска игра, която развива умения като наблюдателност и визуална памет.

Картите са подходящи при малки деца за развиване на говорните умения и изграждане на речников запас, защото подтикват към диалог между детето и възрастния и към задаване на въпроси.

Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор с материала – това не е играчка. За да бъде максимално ефикасна, приятна и ползотворна работата, е нужно да тече диалог, да има работен процес, в който родителят или специалистът да участва активно.

Подходящо за деца над 3 години.

Прочетете повече за ползите от работата с образователни карти тук.

Smartbaby предлага на своите клиенти голям избор от качествени Монтесори материали и играчки, образователни карти и пъзели.Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.