Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Карти Земята

Артикулен № NI045
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
43,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплектът включва 54 карти с явления, обекти и процеси, които представят цялостна картина за Земята. От структурата на планетата, през сезоните и климатичните феномени, до структурни особености, карти “Земята” ще помогнат на децата да открият очарованието на нашето място от Вселената. От едната страна на картата е авторско изображение, а от другата – текст, представящ най-характерното и любпитна информация. Освен това, комплектът идва при Вас в удобна памучна торбичка за съхранение.

Картите са подходящи при малки деца за развиване на говорните умения, изграждане на речников запас, подтикват към диалог между детето и възрастния, към задаване на въпроси. При по-големите деца карти “Земята” развиват ценни знания, провокират интереса и любопитството по различен начин. Начините за работа с комплекта са десетки – според възрастта и интересите на децата.

Подходящи за деца над 3 години.

Може да прочетете повече за ползите от образователните карти тук.

Семейството на Smart Baby предлага на клиентите си богат избор от Монтесори материали и играчки, образователни карти, пъзели и др.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се