Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Карти с плодове и зеленчуци

Артикулен № NI568
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
32,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплектът включва 72 карти с реалистични изображения на плодове и зеленчуци и тяхното описание, голяма карта с мини изображения и памучна торбичка за съхранение.

Децата възприемат света около себе си чрез своите сетива. Когато имат възможността да докоснат, помиришат, вкусят, видят, почувстват, те изграждат познанията си. Затова е важно те да се занимават с предмети и материали, които максимално да се доближават до реалността. Грешно представените образи могат да объркат възприятията им. Реалните изображения на плодове и зеленчуци в умален размер ще помогнат на детето да ги разпознава, да види истинските им характеристики, без да настава объркване защо ананасът е лилав и с уста, както е в анимационните филми.

Описанията на гърба помагат за изграждане на цялостна представа за плода или зеленчука, детето научава любопитни факти, повече за формата, аромата, цвета и произхода.

Легендата с имената и мини изображениеята превръща работата с материала в забавна изследователска игра, която развива умения като наблюдателност и визуална памет.

Картите са подходящи при малки деца за развиване на говорните умения, изграждане на речников запас, подтикват към диалог между детето и възрастния, към задаване на въпроси. А с децата на по-голяма възраст може да се създаде прекрасна семейна игра на "Открий плода/зеленчука" или "Нека научим интересен факт".

Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор с материала – това не е играчка. За да бъде максимално ефикасна, приятна и ползотворна работата, е нужно да тече диалог, да има работен процес, в който родителят или специалистът да участва активно.

Цветът на торбичката може да не отговаря на този от изображението.

Подходящо за деца над 3 месеца.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се