Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Жизнени цикли - карти

Артикулен № NI384
Материал: картон
Наличност: ДА
23,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплектът съдържа 31 карти с жизнени цикли на растение, птица, човек, пеперуда, жаба, както и кръговрат на водата.


От едната страна има стилизирано представен цикълът като рисунка, а от другата е описано като история през какви метаморфози преминават живите същества и водата.


Продуктът въвежда децата в света на биологията от най-ранна възраст, като им показва чудесата на природата и ги кара да наблюдават с очарование света около себе си.


При работата с материала у детето се изгражда чувството за последователност и ритъм в света. Той му показва, че всяко нещо в природата има своя ред. Това от своя страна може да послужи за добра основа да обясним на детето как протичат по-големи периоди от време в живота на живите същества, а също и в какви форми може да се преобразува водата. По този начин в ума им се формира идеята и образ за цялото, за системата и отделните елементи, които я съставят.


За да се уверите в качеството на нашите карти, изпращаме ги винаги с опция “Преглед”. Цветът на торбичката може да не отговаря на този от изображението.


Подходящо за деца над 2 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се