Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Първите неща - образователни карти
-8%

Първите неща - образователни карти

Артикулен № NI569
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
43,00 лв.
39,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Представяме Ви нов комплект карти за учене на първите думи! Със 144 карти, този комплект е идеалният инструмент за запознаване на Вашето бебе или малко дете с най-важните неща, които го заобикалят. Всяка карта включва цветна илюстрация и лесен за разбиране текст, което помага на Вашето дете да научава и запомня нови думи. Тези карти са издръжливи и лесни за носене, което ги прави идеални за използване у дома или в движение.


В комплекта ще откриете и голяма легенда с всички илюстрации в “ай спай” вариант , подходяща за различни дейности и игри.


С помощщта на тези карти децата се научават по-лесно да проговарят. Освен това, чрез тях се развива любопитството им и интерес към заобикалящия ги свят.

Също така би било много интересно и полезно за децата, ако заедно с картите им показвате и релните предмети, които имате вкъщи или около вас. Така децата по-лесно ще правят аналогия на нещата.

Можете да подредите пред детето няколко карти и да му покажете предмет, който го има и на някоя от картите. След това да помолите детето, да намери картата, която съответства на дадения предмет.


За още интересни идеи за занимания или образователни занимания за деца, можете да се свържете с нас на тел: 0878 940 155.


Размери на кутията: 25.5х18х7.5см.

Тегло: 0.500кг.

Подходящо за деца над 3 месеца.


Внимание! Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор.


Повече информация относно ползите за децата от образователните карти и книжки, можете да намерите в нашия блог.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се