Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Храната - образователни карти

Артикулен №
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
35,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплектът „Карти с храната“ включва 72 карти с реалистични илюстрации и лесен за четене текст и голяма легенда, идеални за обучение на бебета и малки деца на думи, свързани с храните.


Този комплект от 72 карти ще Ви даде възможността да запознаете детето си с разнообразни храни и напитки. Картите са идеален инструмент за научаване на нови думи, в обучителни дейности или в споделени игри.

На картата ще откриете реалистично изображение от едната страна и кратък текст от другата, завършващ с въпрос. Имената на всички храни се намират на голямата легенда, която е част от комплекта.


Подобно на „Карти с животни“, „Карти с плодове и зеленчуци“ и други наши комплекти, „Карти с храната“ могат да бъдат използвани по различни начини, съобразно интересите, нуждите и възможностите на всяко дете. С тяхна помощ ще стимулирате не само любопитството и знанията, но и ще разпалите интерес към различните храни.


Подходящо за деца над 1 година.


Smartbaby предлага качествена литература за малки и големи, Монтесори материали и играчки, дрехи и качествена българска козметика.Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се