Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дървена игра за учене на цифри - броене и писане

Дървена игра за учене на цифри - броене и писане

Артикулен № ACT231
Материал: дърво
Наличност: ДА
32,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка е изработена от дърво и се състои от дъска с изрязани арабски числа от 1 до 10. Под всяко число има отвор, в който детето може да постави дървени щифтове. В комплекта включена е и дървено перо без мастило, с единствената цел да следва контурите на числата, изрязани на дъската, с идеята да се научи как да ги пише.

Тази играчка насърчава развитието на ръчната моторика и писането на децата. Като поставят дървените щифтове в отворите и следват контурите на числата с дървеното перо, те упражняват контрола върху ръката и пръстите си. Това подобрява техните умения за фини движения и писане, като им помага да развият правилната посока и пренос на моторните навици.

Освен това, играта насърчава ученето и запомнянето на арабските числа. Децата могат да визуализират и упражняват всяко число, като го пишат със щифтовете и перото. Това им помага да се запознаят с числата и да ги свържат със съответните символи, като развиват числовата осведоменост и уменията за математика.

Тази играчка предлага забавление и обучение, като насърчава развитието на ръчната моторика, писането и числовата осведоменост на децата. Тя е идеална за развиване на техните креативни и когнитивни умения, като им осигурява забавление и възможност за самостоятелно учене.

Възраст - над 3 години


Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се