Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Сортер с цифри и геометрични форми 1-10

Сортер с цифри и геометрични форми 1-10

Артикулен № ACT125
Материал: дърво
Наличност: ДА
34,50 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Продуктът се състои от дървена основа с правоъгълна форма. Върху основата са прикрепени вертикално десет дървени оси с различна дължина, подредени във възходящ ред. В комплекта се съдържат още 10 групи геометрични фигури с дупка в средата. Всяка група е с различен цвят, форма и количество, като например, най-малко е розовата фигура – един, а най-много са червените кръгове – десет. В играта има още и десет на брой дървени плочици. На всяка плочица е написана цифрата от 1 до 10.


Играта развива фината моторика на ръцете и пръстите на детето, логиката и координацията му, а също така търпението, вниманието и концентрацията. Чрез нея то започва да разпознава основните геометрични форми, както и различните цветове и лесно научава числата до 10 и техния ред.


Размери: 40х11х11см, тегло: 600гр.


Играта е подходяща за деца над 18 месеца.


Разгледайте още от образователните играчки за бебета на страницата ни.


Развийте фината моторика на ръцете и пръстите на детето чрез Сортер с цифри и геометрични форми 1-10 - също подходяща игра за деца над 18 месеца.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Н
Невена
Страхотна образователна играчка за бебе
Н
Невена
Страхотна образователна играчка за бебе
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се