Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дървена логическа игра за редене на мъниста

Артикулен № ACT236
Материал: дърво
Наличност: ДА
18,99 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка представлява дървена дъска с изрязани пътеки и кръгчета в различни цветове. Кръгчетата са ограничени от пътеките, което изисква детето да ги подрежда по специфичен начин, създавайки пъзел. Тази игра стимулира развитието на пространственото мислене, логическото мислене и проблемното решаване.

Детето трябва да използва визуалната информация, предоставена от различните цветове на кръгчетата и пътеките, за да реши как да ги постави в правилния ред. Това развива техните когнитивни умения, като им помага да развият способността си да анализират и решават проблеми.

Освен това, тази играчка насърчава фината моторика на детето. Докато подрежда кръгчетата в пътеките, те трябва да използват прецизни движения на ръцете и пръстите. Това подобрява техните умения за координация и контрол на движенията.

Играта също така развива търпението и настойчивостта на детето. Докато се опитват да решат пъзела, децата учат да не се отказват лесно и да продължават да търсят правилното решение. Това ги подготвя за по-сложни предизвикателства в бъдеще.

Тази играчка предлага забавление и обучение, като насърчава развитието на пространственото мислене, логическото мислене, проблемното решаване и фината моторика на децата. Тя е идеална за развиване на техните креативни и когнитивни умения, като им осигурява забавление и предизвикателство.


Характеристики;
Размери: 30.5x15.5x3cm
Тегло - 0.2kg
Възраст: 3 години>


Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се