Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Дървена логическа игра за подреждане на цветни фигури по шаблон

Дървена логическа игра за подреждане на цветни фигури по шаблон

Артикулен № ACT235
Материал: дърво, текстил
Наличност: ДА
17,99 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка е съставена от дървена дъска, на която се поставя шаблон с цветна картинка, която трябва да се попълни с дървени части в същия цвят като картинката. Това е не само забавна играчка, но и инструмент, който може да допринесе за развитието на детето.

Първо, играта с тази играчка насърчава визуалното възприятие и разпознаването на цветовете при децата. Те трябва да съответстват цветовете на дървените части с цветовете в шаблона, което подобрява техния цветови разпознавателен капацитет и умение.

Освен това, играта с дървената играчка насърчава фината моторика на детето. Те трябва да поставят дървените части в правилните места на шаблона, което изисква прецизни движения на пръстите. Това подпомага развитието на техния контрол и координация на ръцете.

Играта с тази играчка може да развие и концентрацията и търпението на детето. Те трябва да се фокусират върху пълненето на шаблона и да бъдат търпеливи, докато поставят всички дървени части на правилните места. Това помага за развиване на техния фокус и умение да завършват задачи.

Тази играчка предоставя забавна и образователна активност, която може да насърчи различни аспекти от развитието на детето - визуалното възприятие, фината моторика, концентрацията и търпението. Тя е идеална за забавление и учене едновременно, като насърчава уменията на детето в цветовете, координацията на движенията и когнитивните умения.

Характеристики;Размер - 24x20x1cmВъзраст - над 3 години


Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се