Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дървена дъска с цифри и рингове

Артикулен № ACT101
Материал: дърво и пластмаса
Наличност: ДА
28,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Играта се състои от правоъгълна основа с размери 23х18см, в която са изрявани десет дупки. Всяка дупка е с формата на една от цифрите от 0 до 9. Целта на заниманията с този продукт са детето да разпознае коя е цифрата и съответно да постави съответния знак във всяка от дупките. Освен това върху дъската има и десет вертикално закрепени оси, на които се нанизват дървени рингове с различен цвят. Всяка ос се намира пред една от цифрите и на съответната ос трябва да се нанижат точно толкова ринга, колкото е количествената стойност на цифрата.

Заниманията с тази игра полагат основите на математиката. Децата, по забавен и интересен начин, научават цифрите и тяхното количествено измерение. Освен това се развива фината моторика на ръцете, координацията между очите и ръцете, както и концентрацията и логическото мислене.

Размери: 23х18х6см, тегло: 500гр.

Играта е подходяща за деца над 18 месеца.


Образованието започва от най-ранна детска възраст и в помощ са образователните игри за бебета и други възрасти, които ще откриете на сайта ни.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се