Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Комплект за писане в пясък - голям

Комплект за писане в пясък - голям

Артикулен № MO151-1
Материал: дърво
Наличност: ДА
49,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка се състои от дървена кутия, напълнена с пясък, която позволява на децата да пишат в нея. Когато децата използват пръстите си или други инструменти, за да пишат или рисуват в пясъка, те развиват множество умения и способности.

Първо, тази игра насърчава развитието на фината моторика. Като използват своите пръсти или малки инструменти за писане в пясъка, децата тренират уменията си за контрол на движенията и моторика на ръцете. Това помага за развитието на прецизността и координацията на техните мускули.

Освен това, играта в пясъка стимулира въображението и креативността на децата. Те могат да създават различни форми, букви и числа в пясъчната повърхност. Това ги подпомага да изразяват своите идеи и фантазии, като развиват своето креативно мислене и способността за проблемно решаване.

Играта в пясъка също така подобрява езиковите умения на децата. Те могат да пишат и правят различни букви и думи в пясъка, като развиват своите граматически и правописни умения. Откриването на нови думи и изрази през играта им помага да разширят своя речник и да подобрят комуникационните си умения.

Тази играчка предоставя забавление и обучение, като насърчава развитието на фината моторика, креативността и езиковите умения на децата. Тя е идеална за самостоятелна игра или за сътрудничество с други деца, като им осигурява възможност за изразяване и учене през игра.

Размер - 25x35x4cm

Тегло - 0.9kg

Възраст - над 3 години

Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се