Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Захранване водено от бебето

Захранване водено от бебето

Артикулен № BK429
Произведено в България
Материал: хартия
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
17,90 лв.
Описание:

Книга за захранване на малки деца с меки корици.

След бременността, раждането и първите месеци с най-малкия член на семейството, някак неусетно, и може би прекалено бързо, идва и моментът, в който трябва да въведем твърдите храни. Обикновено свързваме този етап от порастването на нашето бебе с немалка доза стрес, несигурност и огромен брой въпроси. Кога точно да започнем? Какво трябва да предложим първо? В какви количества? Трябва ли да предлагаме с дни едно и също нещо? Какъв ред на въвеждане на храните да спазваме? Ще хареса ли бебето новите допълнения в менюто си? Как ще протичат новите хранения? Как ще продължи кърменето?

Захранване, водено от бебето или ЗВБ е нов (всъщност забравен стар) метод позволява на цялото семейство да премине през периода на захранването лесно, приятно и по съвсем естествен начин. Както подсказва и името, процесът е воден от бебето. Той следва стъпка по стъпка етапите на физическото му развитие и му дава свобода на избор и възможност да научи нови неща, да усъвършенства по-добре моториката си и уменията за самостоятелно хранене от най-ранна възраст.

Мария Нориега е журналист и преводач, автор на популярния блог "За близнаците". Майка е на две вече почти пораснали дъщери. С многобройните си статии и публикации, тя допринася от години не само за популяризирането на захранване, водено от бебето в България, но и със съвети и опит относно кърменето и родителството.

Страници: 268

Автор: Мария Нориега

Доверието в децата и техните възможности води до създаване на една успешна връзка с тях. Повече може да прочетете в нашия блог.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се