Поръчка по тел.: 0899 299 067, 0878 940 155
Безплатна доставка до автомат на Box Now
Как да говорим така, че малкото дете да слуша

Как да говорим така, че малкото дете да слуша

Артикулен № BK405
Материал: хартия
Наличност: ДА
22,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

От нашумялата поредица КАК ДА ГОВОРИМ – надеждни и изпитани стратегии за оцеляване и ефективно общуване с деца на възраст от 2 до 7 години.

Всеки родител, учител или детегледач е имал моменти на безсилие. Как да реагира, когато детето не иска да си мие зъбите? Или когато буйства? Или хвърля всичко, което му попадне? 

Не е лесно за малкото дете. Не е лесно и за възрастния, който се грижи за него. Как да общуваме ефективно с детето, когато филийките изгарят, бебето плаче и сме капнали от умора?

В книгата ще откриете примери и стратегии за възпитанието на малките деца – ужасните двегодишни, опърничавите тригодишни, дивите четиригодишни, дръзките петгодишни, егоистичните шестгодишни и полуцивилизованите седемгодишни. Тя ще ви покаже как да се справяте със специфичните предизвикателства, с които се сблъсква всеки родител – да накара детето да яде, да се облече, да излезе от къщи, да спре да удря брат си или сестра си, да си легне!

Съобразена с ежедневните предизвикателства и конфликти и изобилстваща с примери от реалния живот, илюстрации и характерните за поредицата комикси, книгата е наръчник с животоспасяващи инструменти за общуване. Включена е и глава за специалните нужди на децата със сетивни проблеми и разстройства от аутистичния спектър.

Да си родител е отговорност. 

Но може да бъде и забавление.

Страници: 208

Автор: Джоана Фабер, Джули Кинг

Подходяща за родители и предагози.

Успешната връзка с децата ни се изражда, чрез няколко основни стъпки описани в блога ни.

Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю