Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

100 Занимания по системата Монтесори

100 Занимания по системата Монтесори

Артикулен № BK60-1
Материал: хартия
Наличност: ДА
16,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"100 Занимания по системата Монтесори" е уникален набор, който предоставя обширен ресурс от образователни активности, вдъхновени от методите на Монтесори. Този продукт е създаден с цел да подпомогне развитието на децата в областта на четенето и писането по естествен и увлекателен начин.

Включените занимания са разнообразни и подходящи за различни възрастови групи, като предоставят индивидуално обучение, което се адаптира към нуждите и интересите на всяко дете. От игри за разпознаване на буквите до творческо писане и четене на истории, този набор предлага широка гама от занимания, които стимулират развитието на езиковите умения на децата.

Родителите могат да подпомогнат ученето на своите деца, като ги ангажират със забавни и образователни активности, които съчетават играта с ученето като същевременно се развиват техните креативни и когнитивни способности.

Съдържание:

  • Занимателни игри свързани с четене и писане
  • Приложна тетрадка, за да си направите сами помагалата Монтесори

Книгата е предназначена за родители.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
С
Славянка
Много интересна книга, когато въображението ми зацикли, вадя я, преглеждам и намирам нови начини на игра с наличните играчки за синът ми.
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се