Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Всичко за кърменето или почти всичко, но практично

Артикулен № BK441
Произведено в България
Материал: хартия
Наличност: ДА
18,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Книга, която съдържа всичко, което трябва да знаете за периода от първото кърмене до захранването и отбиването на бебето.

В тази книга ще намерите решения за най-честите проблеми, с които се сблъскват жените около кърменето на бебето си, описани подробно и на достъпен език.
С нейна помощ ще се ориентирате по-лесно в купищата противоречиви съвети, ще затвърди мотивацията си да преодолявате трудностите и ще можете да разчитате на практични идеи за всички етапи от процеса на кърмене – от първото кърмене до захранването и отбиването на бебето.


Ще научите също каква трябва да е диетата на кърмещата майка, как да разберете кои лекарства и козметични продукти са съвместими с кърменето, как може да спрете кърмата по естествен начин.

Христина Янева - Хедра е майка на две деца, сертифициран от международен борд консултант по кърмете и съосновател на Национална асоциация "Подкрепа за кърмене". Тя е автор на статии в специализирани издания и създател на блога "Кърменето като начин на живот".

Автор: Христина Янева

Страници: 516

В нашия блог може да откриете статия свързана с бебешкия плач и отговорът на родителят в такива ситуации.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се