Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

10 идеи как да спасим планетата
-11%

10 идеи как да спасим планетата

Артикулен № BK900
Материал: картон и хартия
Наличност: ДА
17,90 лв.
16,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"10 Идеи как да спасим планетата" от Робертино е вдъхновяващо ръководство, което предлага практични съвети и стратегии за опазване на околната среда. Този продукт е предназначен за деца и техните семейства, за да ги насърчи да станат активни участници в борбата за опазване на нашата планета.

Ще откриете различни идеи и предложения за намаляване на въглеродния отпечатък, рециклиране на отпадъците, спестяване на енергия, опазване на водните ресурси и много други. Тези съвети са представени по ясен и разбираем начин, подходящ за малките ученици.

"10 Идеи как да спасим планетата" не само обучава децата за важността на опазването на околната среда, но ги мотивира и вдъхновява да действат за по-добро бъдеще за нашата планета. Този продукт е иновативен начин да се обучат децата за екологични проблеми и да се насърчи тяхната активна роля в опазването на природата. Страница след страница ще откриете 10 лесни стъпки, чрез които да допринесете за спасяване на света от замърсяване!

Страници: 40

Размери: 22 на 26,5 см.

Подходяща за деца над 7 години.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се