Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Шаблони за учене на писане

Артикулен № M1013
Произведено в България
Материал: дърво
Наличност: ДА
38,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Дървен комплект, с помощта, на който децата се учат да пишат, да държат молив и да следват контур.

В  комплекта са включени;

  • 12 шаблона, в които са изрязани различни контури;
  • 2 пръчици за повтарянето по шаблона;
  • дървена кутия с капак.

Образователните методики, а и методите на възпитанието се променят редовно, но за всички времена е актуална радостта на детето, когато му подарите играчка. А щастливата усмивка на мъничето е най-голямата награда за неговите родители. Развиващите линии са прекрасен подарък за детето ви. Изберете една линия, сложете я върху чист лист хартия и предложете на детето да очертае рисунката с молив или химикал, следвайки контура. Сменяйте шаблоните. Може да предлагайте на детето да рисува различни по сложност орнаменти и с ралични цветове, за да му бъде по-интересно.

Чрез заниманита с този комплект, у децата се развиват пространственото мислене, фината моторика и творческото възприятие, обучават детето да следва шаблона. Линията спомага за развитието на фината моторика, на тактилното възприятие и въображението, подготвя ръката към писането.Прекрасно развива китката и я подготвя за писането. Комплектът е изключително подходящ, както за занимания вкъщи, така и в детски градини, центрове и занимални.

Упражненията са подходящи за деца над 3 години.

В секцията ни с Монтесори материали - развитие на речта може да намерите още предложения за Монтесори материали и играчки.
Инфомрация за живота на Мария Монтесори може да намерите тук.

Смарт бейби предлага детски книжки, мебели, козметика, играчки и Монтесори материали.Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се