Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

3D макет на хеликоптер с болтчета и гайки - 50 части

3D макет на хеликоптер с болтчета и гайки - 50 части

Артикулен №
Материал: пластмаса и картон
Наличност: ДА
41,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"3D Пъзел Хеликоптер" е вълнуваща играчка, която предоставя на децата забавление и образователни предимства. Този пъзел е перфектният начин да се занимавате и развивате едновременно. Състоящ се от няколко детайлни части, пъзелът предизвиква децата да развият своите умения за сглобяване и координация.

Изработен от висококачествени и здрави материали, пъзелът е подходящ за деца на всяка възраст и осигурява дълготрайна игра. След като бъде сглобен, моделът на пожарната кола е изключително реалистичен и може да послужи като страхотна декорация в стаята на детето или в игралната му зона.

Сглобяването на пъзела развива визуалните и пространствени умения на децата, както и техния фокус и търпение. Те също така учат за пожарната техника и ролята на пожарникарите в обществото, като се забавляват по пътя.

Комплектът се състои от:

- 14 картонени елемента,

- 18 болта,

- 18 гайки;

- книжка с инструкциии.

Заниманията с конструктори развива у децата логическото мислене, последователност и систематика на действията и следване на инструкции. Също така и удоволствие и удовлетворение от игра с играчка, която детето си е сглобило само.

Размери на сглобения макет: 37х30х15 см.

Продуктът е подходящ за деца над 5 години.

Повече информация, защо играта с конструктори е лесна и приятна, можете да видите в нашия блог .

Smart Baby предлага качествена литература за малки и големи, Монтесори материали и играчки, а вече и качествени български дрехи и козметика.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се