Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

3D Животни - Монтесори

Артикулен № TN057
Материал: картон
Наличност: ДА
29,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"3D Животни Монтесори" е вдъхновяващ комплект, който предлага на децата уникална възможност да изградят свои собствени тримерни модели на животни. Този образователен продукт е идеален за развитието на фината моторика и творческото мислене на децата.

Съставен от висококачествени и екологично приятни материали, комплектът предлага разнообразие от части и инструкции за сглобяване, което позволява на децата да създадат различни животински модели. Те могат да използват своята въображение и креативност, за да създадат уникални и забавни комбинации от животински образи.

Сглобяването на тримерните модели на животни развива уменията на децата за пространствено възприятие и координация, както и техния сензорен опит. Те учат да следват инструкции и да работят с внимание към детайлите, като същевременно се забавляват и изразяват своята индивидуалност.

От комплекта могат да се направят 10 различни животни, които да се окрасят със стикерите. Освен това децата могат да сглобяват фигурите, както е показано на кутията или да използват въображение и да създадат безброй фантастични животни.

Чрез заниманията с този продукт у децата се развиват фината моторика, координацията между очите и ръцете, логическо мислене, а също така и креативност и въображение.

Комплектът се състои от конструктивни елементи и лепящи стикери.

Размери на кутията: 18,6 x 25,5 x 5,5 см.

Подходящо за деца над 4 години.

За ползите от работа с пъзели или макети може да прочетете тук.

Smart Baby предлага качествени Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се