Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

3D макет на Самолет с болтчета

Артикулен № 19185
Материал: картон и пластмаса
Наличност: ДА
41,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"3D Пъзелa Самолет" е перфектната играчка за всеки млад авиатор. Този забавен и образователен пъзел предлага на децата вълнуващо пътешествие към сглобяването на техния собствен модел на самолет. Състоящ се от множество части, той предизвиква децата да упражнят своето търпение, визуални умения и логическо мислене, докато сглобяват всеки елемент на самолета.

Изработен с внимание към детайлите и от висококачествени материали, пъзелът е здрав и издръжлив. След като бъде сглобен, 3D моделът на самолета е истинско произведение на изкуството и може да бъде използван като декорация в стаята на детето или в игралната му зона.

Сглобяването на този пъзел не само е забавно занимание, но и предоставя на децата възможност да развият своите моторни умения, фини моторни умения и търпение. В допълнение, той насърчава творческото мислене и усъвършенстването на пространствената представа на децата.

"3D Пъзел Самолет" е идеален подарък за всяко дете, което обича авиацията или просто търси забавление и предизвикателство.

Размери на сглобения макет: 37х30х15 см.

Продуктът е подходящ за деца над 5 години.

Повече информация, защо играта с конструктори е лесна и приятна, можете да видите в нашия блог .

Smart Baby предлага качествена литература за малки и големи, Монтесори материали и играчки, а вече и качествени български дрехи и козметика.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се