Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Следващата Точна книжка - 0-3 месеца

Следващата Точна книжка - 0-3 месеца

Артикулен № BK524
Материал: картон
Наличност: ДА
6,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Книга за най-малките с твърди корици и страници.

Книжката е подобрение на успешната серия „Точната книжка“. Целта й е да даде подходяща за възрастта на детето информация, чрез която то ще бъде стимулирано да развива уменията си.


Точната книжка за дете на тази възраст е адаптирана към слабото му зрение, вземайки предвид и периферното зрение. Илюстрациите не трябва да бъдат с много детайли. Прекалено рано е също да се опознават предмети и животни. Дългогодишни психологически изследвания са доказали, че силният контур и контраст, бялото и черното, както и наситеночервеното и зеленото предизвикват у детето най-много емоции и удовлетворяват неговите зрителни потребности. Тази книжка се базира върху постиженията на световната наука в областта на психологията на развитието. Създадена е специално за деца на възраст 0-3 месеца и е съобразена с техните специфични потребности.

Тази серия може да бъде ценен материал, подпомагащ развитието на познавателните способности на детето: забелязване, говорене и мислене. При избора на илюстрации и текстове са използвани важни разработки от областта на психологията на развитието, които са нейна научна основа.

Страници: 12

Автор: Агнешка Старок

Подходящо за деца над 0 месеца.

Съвети относно подходящи Монтесори материали и играчки за детската стая може да намерие тук, в блога на Smartbaby.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се