Козметика и хранене

Безплатна доставка за сума над 120 лв.
до офис на Еконт и Спиди.

Следващата Точна книжка - 2.5-3 години

Следващата Точна книжка - 2.5-3 години

Артикулен № BK434
Материал:
Наличност: ДА
6,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Цветна детска книга с твърди корици и страници.

Книжките от поредицата "Точната книжка" са предназначени за точната възраст и съобразени с възможностите на възрастта за възприемане на образи и текст. Разработени са с психолог и съдържат също така информация за родителите относно способността на бебето и детето в съответния възрастов период да възприема, както и за евентуалните му речеви умения.

Точната книжка за дете на тази възраст показва механизмите на някои действия и поведения. По този начин развива у детето причинно-следствено мислене. Книгата трябва да е с прост сюжет, да съдържа много диалози и звукоподражателни думи. Децата на този етап обичат приказки с герои животни, които се държат като хора. Тази книжка се базира на постиженията на световната наука в областта на психологията на развитието, създадена е специално за деца на възраст 30 – 36 месеца и е съобразена със специфичните им потребности.


Страници: 12

Автор: Агнешка Старок

Подходящо за деца над 2 и половина години.Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се