Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Ноев ковчег - дървен сортер с животни

Артикулен № ACT16
Материал: дърво и метал
Наличност: ДА
46,80 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Многофункционална дървена играчка с колела. Обърната с колелата надолу, играчката прилича на автобус, но ако колелата се обърнат нагоре, тогава се превръща в Ноев ковчег.  Освен това от двете страници на автобуса има изрязани дупки, в които могат да се поставят точно определени различни животни. От всяко животно има по 2 бройки, като животните са общо 12 на брой. В комплектът се съдържат още две фигурки на хора, както и стълбица, по която животните да се качват на борда.

Играчката развивa, по забавен и интересен начин, моториката и координацията на движенията на детето. Както и логическото мислене и пространственото взаимодействие по време на игра. Опознават различните животни и техните имена. Освен това чрез заниманията с този продукт се развива въображението, както и любов и загриженост към заобикалящия ни свят.

Подходящо за деца над 18 месеца.

Размери на кутията: 28х16х18см. Тегло 1кг.

В блога на Smartbaby ще откриете полезна информация за възпитанието и интересни занимания с Монтесори материали и играчки.

Как да разгърнем потенциала на децата може да прочетете тук.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
I
Iva
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се