Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дървен комплект: Лабиринт с жираф, люлееща кула и куб – сортер

Артикулен № ACT33
Материал: дърво и метал
Наличност: ДА
47,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплект от три отделни дървени игри за деца:
1.    Жирафче на колелца. Около него има телчица, на която са нанизани дървени мъниста. Целта на играта е детето да избутва мънистата по металната ос.
2.    Дървена люлееща кула. Кулата се състои от люлееща се основа, на която се нанизват седем дървени елемента с различна форма, цвят и големина.
3.    Дървен куб – сортер. На четири от страните на куба има изрязани дупки с различна геометрична форма – кръг, триъгълник, квадрат и шестоъгълник. На всеки отвор съответства точно определена геометрична фигура с различен цвят и със същата форма.

Играта развива фината моторика на ръцете и пръстите на детето, логиката и координацията му, а също така търпението, вниманието и неговата концентрация. Лесно и по забавен начин децата научават цветовете и основните геометрични форми.

Размери на кутията: 28,5х28,5х11, тегло: 1,2кг.

Играта е подходяща за деца над 18 месеца.

Smartbaby предлага още много качествени дървени Монтесори материали и играчки, за които може да прочетете повече в нашия Блог.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Г
Габриела Котоманова
Аз избрах и се доверих на Smart Baby. Поръчах комплекта с Жирафче, сортер и кула от рингове  Жирафчето е изключително сладурско и атрактивно за моя син. В различните етапи от развитието детето има различни интереси и потребности да усвои определени умения. Комбинацията от сортер, рингове и движещо се Жирафче превръща ученето и опознаването на света в свежарско забавление  Впечатлена съм от качеството на материалите и изработка ! Чудесна инвестиция в развитието на всяко дете :) Получих бърз и адекватен съвет, в който прозираше грижа към мъничетата, страст към бизнес начинанието, искреност и трансперантност и поставяне на каузата над печалбата. Определено бих избрала продуктите на Smart Baby във всеки бъдещ етап от детството на моя син 
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се