Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Монтесори рамки за нанизи 1-10 и 11-20

Артикулен № MO69-1
Материал: дърво, пластмаса и метал
Наличност: ДА
98,89 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплектът се състои от 2 броя П-образни рамки. На всяка от хоризонталните рамки са написани цифрите от до 10 или от 11 до 20, а от долната страна има съответния брой кукички - 10 или 20. Освен това в комплектът се съдържат и трийсет нанизи с мъниста. Десет от нанизите са с по 10 мъниста, а другите 20 са с различен брой съответно от 1 до 10. Всеки наниз се закача на определена кукичка, така че броя на мънистата да отговаря на цифрата, която е надписана над кукичката.

Чрез заниманията с този продукт, децата по интересен и забавен начин се научават на количествените измерения на различните цифри. Освен това те са научават да разпознават и подреждат числата.

Монтесори рамката за нанизи е чудесен материал, който дава основа за алгебрата. Също така и чрез закачвенето на нанизите на кукички, децата развиват фината моторика на пръстите си и координацията между очите и ръцете си.

Размер на кутията: 30х14х15, тегло 0.8кг.

Подходящо за деца над 3.5 години.


Smartbaby подпомага развитието на децата с качествени Монтесори материали и играчки.

Още за запознанството с алгебрата може да прочетете тук.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се