Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Монтесори рамка за нанизи - от 1 до 9

Артикулен № MO68
Материал: дърво, пластмаса и метал
Наличност: ДА
59,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Продуктът се състои от основа с правоъгълна форма и П-образна рамка, която се постава върху основата. На хоризонталната страна на рамката, от долната й част има завити девет кукички, а от горната има тесен канал. Освен това в комплектът се съдържат и девет нанизи с мъниста, като броя на мънистата на всеки наниз е различен: от 1 до 9. Всеки наниз се закача на определена кукичка. Има и девет квадратни дървени плочици с дължина на страната 3см. На всяка от тях е написана една от цифрите от 1 до 9. Тези плочици се поставят в каналчето като всяка от тях трябва да се сложи точно над съответния наниз със същия брой мъниста като цифрата написана на плочката. Например ако цифрата е 1, то под нея трябва да има наниз с точно 1 мънисто.

Чрез заниманията с този продукт, децата по интересен и забавен начин се научават на количествените измерения на различните цифри. Освен това те са научават да разпознават и подреждат числата.

Монтесори рамката за нанизи е чудесен материал, който дава основа за алгебрата. Също така и чрез закачвенето на нанизите на кукички, децата развиват фината моторика на пръстите си и координацията между очите и ръцете си.

Размер на кутията: 32х11х4, тегло 1.5кг.

Подходящо за деца над 3.5 години.

Внимание! Комплектът съдържа малки елементи, които могат да бъдат погълнати!

Още за запознанството с алгебрата може да прочетете тук.

Smartbaby подпомага развитието на децата с качествени Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се