Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Магнитен конструктор Geomag - Състезателна писта -130 части

Артикулен № TN380
Материал: пластмаса и магнит
Наличност: ДА
79,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Магнитния конструктор е направен в разнообразни цветове, състои се от различни по форма части (130 броя), като в краищата си те са с магнити.

Geomag е гениална, но проста конструктивна система с магнитни пръти, стоманени сфери и магнитни градивни блокове, които можете да използвате, за да създадете безкраен брой фигури и триизмерни конструкции.

Новите ни магнити са изработени от 90% рециклирана пластмаса, придавайки по-екологичен характер на строителните игри. Философията на Geomagworld е фокусирана върху магнетизма като ключ за учене, логическо мислене и креативност при забавни и стимулиращи конструктивни платформи.

Елементите са съвместими с всички конструктори на Geomag.

Магнитните конструктори Geomag подпомагат здравословното развитие на децата и запазването на благоприятна среда, в която децата ни растат, тъй като са направени от рециклируеми материали.

Mechanics е конструктивната платформа, която обединява силите на магнетизма с механичния свят. Подходяща за деца и младежи над 7 години. С линията Geomag Mechanics, само този, който разбира тайните на магнетизма и гравитацията, може да се състезава. Това е идеалната възможност да се насърчи креативността и изобретателността.
Играта с Geomag подобрява фината моторика, координацията око-ръка и концентрацията. Също така се насърчават уменията на децата за четене, писане и аритметика. Децата се учат да прилагат опита, който са придобили в реалния живот. Подобрява въображението и логическото мислене у децата.

Размер на опаковката: 21 x 5 x 17 см.

Тегло: 800 гр.

Подходящо за деца над 8 години.

Още много магнитни играчки, можете да откриете, ако кликнете тук.

Smart Baby предлага детски книжки, дрехи, мебели, козметика, играчки и Монтесори материали.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се