Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Магнитен конструктор Geomag Механик - Гравитация 153 части

Артикулен № TN378
Материал: пластмаса и магнит
Наличност: ДА
99,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Магнитния конструктор е направен в разнообразни цветове, състои се от различни по форма части, като в краищата си те са с магнити. В комплекта са включени 153 части

Постройте верига, използвайки магнетизма и невидимите сили на гравитацията. Магнитното оръдие използва силата на магнита за ускоряване и изтласкване на топките - без нужда от двигатели или батерии. Можете лесно да комбинирате всеки строителен комплект Mechanics Gravity един с друг.

Благодарение на системата "Easy Combo", можете да създавате различни модели и да ги свързвате с до 3 хода. Видимите индикатори за полярност на всяка пръчка ви помагат да осъзнаете пълния потенциал на магнетизма по-бързо, стимулирайки креативността, въображението и интелекта.

Играта с Geomag подобрява фината моторика, координацията око-ръка и концентрацията. Също така се насърчават уменията на децата за четене, писане и аритметика. Децата се учат да прилагат опита, който са придобили в реалния живот. Подобрява въображението и логическото мислене у децата.

Този дизайн е проектиран, за да стимулира креативността на децата, предоставяйки разширени възможности за игра и насърчавайки практическото обучение с творчески подход към решаването на проблеми.

Сертифициран като STEM продукт.

Подходящо за деца над 8 години.

Още много магнитни играчки, можете да откриете, ако кликнете тук.

Smart Baby предлага детски книжки, дрехи, мебели, козметика, играчки и Монтесори материали.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се