Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Магнитен конструктор, Geomag, Mechanics, Гравитационна асансьорна верига, 207 части

Артикулен № TN374
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
119,90 лв.
Описание:

Магнитния конструктор е направен в разнообразни цветове, състои се от различни по форма части - 207 на брой, като в краищата си те са с магнити.

Строителството с Geomag Mechanics Gravity Elevator, със своите елементи и възможности, представлява като да провеждате час по инженерство в уюта на дома си. Децата могат да създават сложни структури, използвайки само няколко основни компонента, които работят! Този набор включва всичко необходимо, за да започнете, включително и допълнителни топчета и пръчки за създаване на още удивителни конструкции.

Geomag представлява магнитна конструкторска играчка, която развива креативността и изобретателността на децата. Стоманените топки, зъбни колела, греди и блокове, които са част от този комплект, са идеални за създаване на писти, механизми за оръдия или механични асансьори.

Материалите на Geomag са тактилни и насърчават децата да творят, което ги помага да развият и пространствени умения.

Конструирането със строителната платформа Geomag помага на децата да развият важни умения като планиране, работа в екип, прецизност и постоянство.

Сертифициран от STEM.org като продукт, който подпомага развитието на креативността, фините моторни умения и стимулира въображението чрез ученето за магнитната конструкция в контекста на гравитационната механика.

Размер на опаковката: 21 x 5 x 17 см.

Тегло: 900 гр.

Подходящо за деца над 8 години.

Още много магнитни играчки, можете да откриете, ако кликнете тук.

Smart Baby предлага детски книжки, дрехи, мебели, козметика, играчки и Монтесори материали.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се