Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Магнитен конструктор - Geomag - Motion - 180 части

Артикулен № TN370
Материал: пластмаса и магнит
Наличност: ДА
139,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Магнитния конструктор е направен в разнообразни цветове, състои се от различни по форма части (25 броя), като в краищата си те са с магнити.

Конструкторът съдържа 160 части, с които да се забавлявате. В допълнение към класическите магнитни пръчки и стоманени сфери, серията Mechanics добавя механични елементи в конструкциите, разширявайки възможностите за игра: някои части от конструкциите могат да се въртят, което предизвиква верижни реакции от магнитното привличане и отблъскване.

Geomag е гениална, но проста конструктивна система с магнитни пръти, стоманени сфери и магнитни градивни блокове, които можете да използвате, за да създадете безкраен брой фигури и триизмерни конструкции.

Мощните магнити, уникалното щракване, висококачествените материали, здравата конструкция и страхотните цветове правят изграждането забавно и лесно.

С него децата ще могат да сътворят разнообразни форми и много да се забавляват.

Магнитните конструктори Geomag подпомагат здравословното развитие на децата и запазването на благоприятна среда, в която децата ни растат, тъй като са направени от рециклируеми материали.

Играта с Geomag подобрява фината моторика, координацията око-ръка и концентрацията. Също така се насърчават уменията на децата за четене, писане и аритметика. Децата се учат да прилагат опита, който са придобили в реалния живот. Подобрява въображението и логическото мислене у децата.

Размер на опаковката: 21 x 5 x 17 см.

Тегло: 800 гр.

Подходящо за деца над 7 години.

Още много магнитни играчки, можете да откриете, ако кликнете тук.

Smart Baby предлага детски книжки, дрехи, мебели, козметика играчки и Монтесори материали.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се