Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Игра лото - четири сезина - Headu

Игра лото - четири сезина - Headu

Артикулен № NI224
Наличност: ДА
39,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка се състои от различни пъзели с една и съща сцена, но в четирите сезона, както и от 36 плочки с различни обекти или животни. Играчите избират сезон и сглобяват своите пъзели. Плочките са поставени с лице нагоре, играчите ги наблюдават за няколко секунди, след което ги обръщат. Играчите се споразумяват за реда на ходовете, като първият играч започва, обръща плочка и ако тя е част от техния сезон, те спечелват плочката. Първият, който завърши своята карта за сезона, печели играта.

Тази играчка предлага няколко ползи за развитието на детето. Първо, тя насърчава визуалното възприятие и концентрацията. Децата трябва да разглеждат плочките и да се концентрират, за да запомнят местата им, след което трябва да ги открият, когато започне играта. Това упражнява техните визуални и паметни умения.

Освен това, играта насърчава развитието на стратегическото мислене и логическото мислене. Децата трябва да планират своите ходове, като изберат плочки, които са част от техния сезон. Това ги насърчава да мислят стратегически и да правят логически анализи.

Играта с тази играчка също така насърчава социалното взаимодействие и умението за игра в отбор. Децата могат да играят един срещу друг или в отбори, като развиват умения за комуникация, споделяне и сътрудничество.

Тази играчка предоставя забавна и интерактивна активност, която насърчава различни аспекти от развитието на детето - визуалното възприятие, концентрацията, стратегическото и логическото мислене, както и социалните умения. Тя предоставя вълнуващ начин за развлечение и учене, като същевременно развива важни умения и способности при децата.

Възраст: над 3 и до 6 години

Размер: 25x25x7cm

Тегло: 1.5кг


Разгледайте нашият блог за образователни играчки


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се