Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Образователна ферма с дидактични игри

Образователна ферма с дидактични игри

Артикулен № HEN54389
Наличност: ДА
39,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Това е забавна ферма с над двадесет дидактични игри и дейности, които стимулират шест различни интелигентности и идентифицират талантите на децата. Комплектът включва много материали и ръководство за родители и преподаватели, което помага да се извличе най-доброто от образователния процес.


Съдържанието на комплекта включва:


4 фермерски пъзела - децата могат да сглобят пъзелите с различни фермерски сцени, които развиват техните умения за визуално възприятие и логическо мислене.

16 фигурни плочки - с помощта на тези плочки децата могат да създават различни форми и фигури, което стимулира техните креативни способности.

5 пъзела с животни от две части - децата могат да сглобят пъзелите, които съчетават горната и долната част на различни животни, за да развият своите моторни умения.

5 букви и думи животински пъзели - чрез тези пъзели децата могат да учат буквите и думите, свързани с животните, което развива техните езикови умения.

5 броя и количество дръвчета с 15 плодчета по форма - този модул помага на децата да учат числата и формите, докато същевременно развиват своите моторни умения.

20 мемо плочки за бебешки животни - този модул е предназначен за развиване на паметта и способността за съчетаване на двойки.

1 пъзел зеленчукова градина с 8 оформени зеленчука - децата могат да сглобят пъзела и да се запознаят с различните зеленчуци и техните форми.

Образователни ръководства - ръководствата предоставят информация и идеи как да се използват всички материали за оптимално развитие на уменията на децата.

Възраст: над 3 години.

Комплектът включва разнообразни дидактични игри и дейности за стимулиране на различни интелигентности на децата.

Съдържа различни пъзели, плочки, зеленчуци и други образователни материали.

Ръководствата са предназначени да помогнат на родителите и преподавателите да насърчават развитието на децата чрез тези игри и дейности.

Размер на кутията: 25х20х7 см.

Ако желаете да разгледате още играчки, кликнете тук

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се