Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Флаш карти 123 докосни Монтесори

Флаш карти 123 докосни Монтесори

Артикулен № NI229
Наличност: ДА
25,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тези весели тактилни флаш карти са вдъхновени от метода Монтесори и представляват стимулиращи сензорни дейности за децата. Те помагат на децата да развият своите логико-математически умения чрез четири различни игрови дейности.

Комплектът включва две красиво илюстрирани таблици, които помагат на децата да различават числата и количествата, като контекстуализират различните елементи.

Опаковката съдържа 18 големи картонени флаш карти и ръководство за обучение, което помага на родителите и преподавателите да учат децата как да използват картите и да провеждат смислени и забавни учебни дейности.

Тези тактилни флаш карти са идеален начин да стимулирате интереса и ученето на децата, като ги забавлявате и възприемате знания по приятен и ефективен начин. Те съчетават играта с обучението и помагат на децата да развият различни умения, които ще ги подготвят за по-нататъшното им образование и развитие.

Размери на продукта: 4,2 х 12,2 х 17 см; Тегло: 422 грама.

Възраст: над 2 години.

Ако желаете да разгледате още играчки, кликнете тук

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се