Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Elmer's special day

Elmer's special day

Артикулен № BK125
Материал: хартия
Наличност: ДА
15,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"Елмър: Специален ден" е още една вълнуваща приказка от любимата поредица за деца. Тази книга е пълна с ярки и цветни илюстрации и вълнуваща история, която ще привлече вниманието на малките читатели.

В тази приказка, Елмър и неговите приятели от гората планират особено забавен ден. Но както обикновено, нещата не винаги вървят точно по план. Със своя оптимизъм и креативност, Елмър и приятелите му откриват, че всеки ден е специален, дори и когато нещата не се развиват точно както са очаквали.

Elmer in the Snow е книжка от поредицата за Елмър – пъстроцветният слон. Той е любимец на децата е от както е издадена първата книжка през 1989 година.

Книгата се е превърнала в модерна класика, поредицата е преведена на 50 езика по целия свят, издадена е в над 8 милиона копия. Авторът Дейвид МакКий създава героя, текстовете и илюстрациите. Разказите са подходящи за ранно запознаване с темата и проблемите, свързани с различието и разнообразието. Посланието й е, че не е страшно да бъдеш различен и е допънено от пъстри илюстрации и хумора на главния герой. Елмър е весел и оптимистичен герой и обича шегите.

It’s almost Elmer’s Day again and the elephants have begun their preparations. But in all the excitement they are making an awful lot of noise and upsetting the other animals. Elmer changes the rules, and invites every single animal to join in the parade, but they have a surprise in store for Elmer…

Страници: 32

Размери: 23x27,5 см.

Подходящо за деца над 0 месеца.

Повече за ползите от четенето на книжки от ранна възраст може да прочетете тук.

Smart Baby предлага разнообразие от качествени Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се