Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Heidi

Heidi

Артикулен № BK112
Материал: хартия
Наличност: ДА
9,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"Heidi" е малък формат е книга, която донесе радост на много деца през годините. Историята разказва за младата момиченца Хейди, която живее в планинското селце Алм. Книгата проследява нейните приключения с приятеля ѝ Петър и дядо Алм. През разказа, децата ще се потопят в магията на природата и ще научат важни уроци за приятелство, смелост и взаимопомощ. С ярките илюстрации и лесната за разбиране история, "Ladybird: Хайди" предоставя забавление и учене на малките читатели. Тя е идеална за представяне на класическата литература на децата и за стимулиране на техния емоционален и интелектуален развитие. Тази книга не само забавлява, но и насърчава децата да изследват света около тях и да се вълнуват от красотата на природата и човешките връзки.

Heidi – книжката е от поредицата на Ladybird Read it Yourself Level 4. Заглавията от Ниво 4 са подходящи за деца, които са готови да четат по дадена тема с детайли и с богат речник. Включват много информация, подробни илюстрации и анализ, които са интересни на децата. Всяка книжка има съдържание, индекс на думите и картинен речник.

Страници: 48

Подходящо за деца над 7 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се