Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дървен комплект: Слонче – лабиринт, Лабиринт с мъниста и Везна с дискове

Артикулен № ACT17
Материал: дърво и метал
Наличност: ДА
46,90 лв.
32,89 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплект от три отделни дървени игри за деца:

1. Цветно слонче на колелца. В слончето са изрязани пътечки, по които се местят 3 елемента, приличащи на геометрични форми – кръг, триъгълник и квадрат. Всеки от тях е с различен цвят и с различна цифра на него.

2. Люлееща се дървена везна. Везната се състои от люлееща се основа, на която са прикрепени 4 вертикални оси, на които се нанизват дървени цветни дискове. Вертикалните оси са прикрепени към основата с ластици и са подвижни, така че играта да е максимално безопасна за участниците.

3. Лабиринт е дървена основа, на която в горната част е закрепена метална ос, по която се местят дървени мъниста с различна форма и цвят.

Играта развива фината моторика на ръцете и пръстите на детето, логиката и координацията му, а също така търпението, вниманието и неговата концентрация. Лесно и по забавен начин децата научават цветовете, основните геометрични форми и първите числа.

Размери на кутията - 28,5х26х11см, тегло - 1кг.

Играта е подходяща за деца над 18 месеца.

Smart Baby предлага още много качествени дървени Монтесори материали и играчки, за които може да прочетете повече в нашия Блог.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се