Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

125 Логически и математически игри

125 Логически и математически игри

Артикулен № BK380
Материал: хартия
Наличност: ДА
16,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"125 Логически и Математически Игри" е невероятен набор от образователни игри, които развиват уменията на децата в областта на логиката и математиката. Този разнообразен комплект предлага множество игри и занимания, които са забавни и вълнуващи за децата, като същевременно подпомагат техния учебен процес.

С "125 Логически и Математически Игри" децата имат възможност да развият своите критично мислене, логическо мислене и математически умения чрез забавни и интересни активности. Те могат да решават загадки, логически задачи, да съставят геометрични фигури, да упражняват смятането и да развиват своите умения за решаване на проблеми.

Комплектът включва игри и упражнения, които са подходящи за деца от различни възрастови групи и нива на умения. Той е идеален както за домашна употреба, така и за училищни занимания, като предоставя възможност за обучение и забавление на едно място.

Целта на тази книга е да направи математиката привлекателен учебен предмет. Да я превърне от сложна в достъпна. Това е сборник с математически и логически игри, предназначени за деца от 6 до над 10 годишна възраст, като всяка игра има означение за кого е предназначена. Тези над сто игри са разпределени в пет раздела:

- Математическо смятане и числова интелигентност

- Логика и бързина на ума

- Стратегия и пространствена структура

- Наблюдение и памет

- Общуване и вербална интелигентност.

Целта на игрите е децата да престанат да се страхуват от математиката и в същото време да работят върху логико-математическата си култура, както във, така и извън класната стая.

Това е необходима книга за онези преподаватели, семейства, възпитатели, които могат да посветят време, за да подобрят логико-математическите умения на малките или просто да прекарат приятно време, докато играят и се забавляват с математиката заедно!

Подходящо за деца над 6 години.

Тук може да видите примери за Монтесори материали, с които детето се учи на алгебра.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се