Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Карти "Финансова грамотност"

Артикулен № NI806
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
43,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Финансовата грамотност е област, която се овладява постепенно и която не може да бъде обхваната в един образователен материал. С тези карти се открехва леко вратата към света на личните финанси. Тук ще откриете обяснения на лек и достъпен език на някои от най-важните финансови термини и процеси. Картите са разделени в няколко основни подтеми, като към всички тях са прибавили и задачи и проектни игри с различно ниво на трудност. Подходящи са както за деца от основния етап на образование, така и за гимназисти.


Целта на този образователен комплект е не просто да обясни базови понятия, но и да постави въпроса за финансовата грамотност на фокус в семейството. Да стимулира децата (а и възрастните) критично и аналитично да погледнат върху темата за личните финанси. Да формира у тях любопитство, самостоятелност, предприемаческо мислене. Да им даде основата, върху която да градят своето стабилно финансово бъдеще.

Подходящо за деца над 5 години

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се