Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

100 игри за света на буквите

Артикулен № NI203
Материал: картон
Наличност: ДА
14,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"100 игри за света на буквите" от Clever book е идеалният набор за развитие на езиковите умения и креативно мислене на децата. Този продукт предлага разнообразие от занимателни и образователни игри, които помагат на децата да се запознаят и да усвоят буквите по забавен и интерактивен начин.

Всяка игра включва различни активности, които развиват различни аспекти на езиковите умения, като разпознаване на буквите, правопис, четене и писане. От лабиринти и пъзели до творчески задачи, този сет предоставя множество възможности за забавление и учене.

Със "100 игри за света на буквите" децата ще се забавляват и ще развиват езиковите си умения едновременно. Подходящ е както за домашно занимание, така и за игра в училище или с приятели. Децата ще се запознаят със света на буквите по забавен и увлекателен начин.

Съдържание:

  • 100 игри за света около нас: професиите, училището, часовника, природата и много други
  • Карти
  • Маркер

Картите лесно се изтриват и може да бъдат използвани отново и отново. Използвайте приложения маркер или маркер за бяла дъска. Изтривайте със суха материя.

Картите са предназначени за деца от 4 до 7 години.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се