Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Smart Box за изобретателни умове (31-36 м.)

Артикулен № SB007
Нов продукт
Материал: дърво, картон, текстил, пластмаса
Наличност: ДА
114,99 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

В тази възраст координацията на движенията, фината моторика и логическото мислене на детето продължават да се усъвършенстват. Чрез работа с материали, които предлагат различни опции за закопчаване и откопчаване, използване на пинсети и игри за балансиране, то може допълнително да подобри своите способности. Също така, усъвършенстването на пинсетния захват поставя стабилна основа на уменията за писане и рисуване. Друго отличително за точи период е, че детето започва да разпознава цветовете и може да се опитва да избира предмети въз основа на този признак.

Насърчаването на независимостта позволява на детето да изследва и да участва в дейности самостоятелно, и така да усъвършенства самоувереността и самостоятелността си. Развитието на емоционалната интелигентност е от решаващо значение, тъй като помага за  разпознаване и разбиране емоциите, водещо до емоционална устойчивост. Игрите, провокиращи стимулиране на въображението и творческия израз, спомагат за когнитивното развитие и уменията за решаване на проблеми. Важно е също положителното подсилване, чрез похвали и подкрепа за усилията и постижения, защото то изгражда самочувствието и мотивира детето да продължи да работи усилено.

  1. Нанизване и завъртане на геометрични форми;
  2. Игра за подреждане по цветове - двустранна;
  3. Игра за баланс - камъчета;
  4. Несесер с различни закопчалки;
  5. Сортер с различни геометрични форми;
  6. Дървена пинсета;
  7. Книжка с твърди страници - Следващата точна книжка - 2.5-3 г.

С помощта на комплектите от Smart Box, подбрани специално от Smart Baby, неусетно и чрез игра, ща развивате умения и способности на Вашите деца, които да предизвикват любопитството и интреса още от най-ранна детска възраст.
  • Размери на кутията: 35x23х13 см.
  • В комплекта се съдържат 7 различни продукта.
  • Първите занимания с този продукти, са подходящи за деца над 30-36 месеца.

Още много играчки за най-малките можете да откриете ако кликнете тук.

Smart Baby предлага качествена литература за малки и големи, Монтесори материали и играчки, дрехи и качествена българска козметика.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се