Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Следващата Точна книжка 6-12 месеца

Артикулен № BK571
Материал: картон
Наличност: ДА
6,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Книга за най-малките с твърди корици и страници.

Книжката е подобрение на успешната серия „Точната книжка“.  Целта й е да даде подходяща за възрастта на детето информация, чрез която то ще бъде стимулирано да развива уменията си.


6 – 12 МЕСЕЦА

Точната книжка за деца на тази възраст има по една илюстрация на предмет на страница. Най-добре това да са животни и предмети за ежедневна употреба, близки на детето. Разглеждането на картинки заедно с човека, който се грижи за него и назовававането на предметите, помага на детето да разбере значението на думите и развива умението да говори. Тази книжка се базира на постиженията на световната наука в областта на психологията на развитието, създадена е специално за деца на 6-12 месеца и е съобразена със специфичните им потребности.

Тази серия може да бъде ценен материал, подпомагащ развитието на познавателните способности на детето: забелязване, говорене и мислене. При избора на илюстрации и текстове са използвани важни разработки от областта на психологията на развитието, които са нейна научна основа.

Страници: 12

Автор: Агнешка Старок

Подходящо за деца над 6 месеца.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се