Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Фигурки на акули

Артикулен №
Материал: пластмаса
Наличност: ДА
25,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

В комплекта от акули ще откриете: сивата, леопардовата, голямата, китовата, вършачката, синята и тигровата акула, акулата чук и акулата мако, могат да изглеждат страховити, но повечето от тях рядко нападат хора.

Въпреки, че акулите често са определяни като опасни човекоядци, това е несправедливо обвинение. Атаките на акули всъщност са изключително редки. И все пак акулите са невероятно мощни и ефективни хищници и могат да бъдат непредсказуеми, когато ги срещнете. Наблюдавайте и научавайте всички страхотни подробности и факти за тези удивителни видове на безопасно разстояние с истинските фигурки от Safari Sharks Toob!

Те са индивидуално боядисани, за да  се уловят реалните шарки на тези видове акули, нашият комплект е както образователен, толкова и забавен. Проучете всички уникални разлики в размера, формата, размерите на перките и други – на безопасно разстояние, разбира се! Тези мини фигури са страхотни играчки  за изучаване на океанските хищници.

  • Удобна опаковка за съхранение
  • Размери на фигурите: от 3 до 9.75cm
  • Размери на опаковката: 4 x 4 x 33 cm
  • Всички продукти са нетоксични и не съдържат BPA

Подходящо за деца над 3 години.

За още идеи за 3-годишни деца прочетете тук.

Smartbaby предлага разнообразие от качествени Монтесори материали и играчки, пъзели, книги и др.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се