Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Детски занимания и игри, подходящи за 3-годишни

Детски занимания и игри, подходящи за 3-годишни

Първите години след раждането децата активно опознават заобикалящата ги среда. С напредване на времето ще забележите, че вашето дете става все по-концентрирано, започва да се изразява много по-добре словесно и да представя своите интереси и нужди. Това се случва посредством играта. С нейна помощ вашето мъниче расте, опознава света и търси своето място. Ето защо игрите са много важни за детското развитие. Освен че забавляват, помагат за развиването на редица умения, усъвършенстват комуникацията и правят живота по-пъстър.

Специално за вас подбрахме няколко идеи за детски занимания и игри за 3-годишни.

Игри с дървени играчки

Играчките от дърво са чудесен начин да помогнете на мъничето си да се учи, докато играе. Дървените играчки са устойчиви, неслучайно ги наричат безопасни играчки, защото не крият опасност за здравето и живота на детето, докато играе с тях. С приятна текстура, този тип играчки са нежни към детето и осигуряват незабравими забавления. В нашия сайт ще намерите богато разнообразие от дървени играчки, подходящи за 3-годишни. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас.

Занимания с дървени пъзели

На 3 години децата често обичат да виждат познатите герои. Същото важи и за предметите. На 3 вашето дете спокойно може да реди пъзел от 10-20 части. Така детето се учи на важни умения като решаване на проблеми, визуално търсене на подходящ елемент, възпитава се на търпение и не на последно място – творчество.

Дървени сортиери

Сортиерите от дърво събуждат детското въображение. Помагат му да усвои концепцията за причинно-следствените връзки и дори будят интереса към изкуството. Безброй са ползите от заниманията със сортиери, затова подарете на вашето мъниче подходящ за възрастта. При нас ще откриете интересни и пъстри дървени сортиери, с които детето ви ще преоткрива света всеки ден.

3Д пъзели и настолни игри, подходящи за възрастта

Магнитни пъзели, различни образователни карти Монтесори, цветни купчета, настолни игри за запознаване с цветовете, зеленчуците и плодовете са идеално решение за занимания на вашето 3-годишно дете. Добавете ги към ежедневната рутина и ще видите колко ползи ще има от тези занимания в дългосрочен план.

Ролеви игри

Стимулирайте детето си да участва в ролеви игри, подходящи за възрастта му. Това е забавен начин да развива своите таланти като например пеене, рецитиране на стихотворения, съчиняване на истории и много други.

Комбинирайте всичко заедно

Понякога е трудно да намерите подходящо занимание. Затова препоръчваме да комбинирате наличните играчки и пособия, но с нова цел. Развихрете въображението и подарете на вашето дете комбинирани занимания с образователни играчки и креативни занимания. Така то ще расте щастливо и любопитно към света.


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се