Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Larousse на първите открития

Larousse на първите открития

Артикулен № BK545
Материал: картон и хартия
Наличност: ДА
22,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"Larousse на първите открития - Колибри" е вълнуваща и образователна книга, предназначена за малки деца, които се запознават с околния свят за първи път. Съдържаща живописни илюстрации и интересни факти, тази книга е идеална за развитие на познанията и любопитството на децата.

В енциклопедията "Larousse на първите открития" на Колибри, децата ще открият множество информация за различните аспекти на света около тях - от животните и растенията до географията и космоса. Чрез красивите си илюстрации и простите си обяснения, книгата стимулира интереса на децата и ги кара да искат да учат повече.

Съдържаща много разнообразна информация и забавни факти, "Larousse на първите открития" е подходяща за деца от ранна възраст, които искат да научат повече за света около тях. Тази книга е отличен начин за разширяване на детските познания и развитие на техния интелектуален и когнитивен потенциал.

С удобния си формат и привлекателния си дизайн, двуезичната енциклопедия от поредицата Larousse е идеална за четене у дома или в училище. Тя предлага цялостен и структуриран подход към обучението и развитието на децата и ги подготвя за успешното им справяне с бъдещите им образователни предизвикателства.

Този том запознава децата с цветовете, думите, формите и числата. Книжката включва набор от основни думи и понятия от различни области на живота.

Съдържа:

  • понятия, разбираеми за децата;
  • богат речник;
  • много ясни картинки;
  • смешни броилки.

Страници: 60

Подходящо за деца над 3 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се