Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Горски свят - Explore the forest

Артикулен № NI299
Материал: картон
Наличност: ДА
31,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Горският свят е игра за изследване от Headu, направена за малки изследователи. С нея децата ще играят и опознават, сглобявайте интересенпъзел, състоящ се от 70 части.

След като сглобите пъзела, внимателно наблюдавайте и открийте предметите в горския свят. Подобно на истински учен, отбелязвайте всяко едно откритие върху вашите специални изследователски карти. Освен това, благодарение на вълшебният фенер, можете да откриете и скритите предмети, които не биха били забелязани с просто око.

С помощта на тази игра - пъзел у децата се развива концентрация, координация на движенията, последователност и логическо мислене. Освен това чрез откриването на предмети, у тях се заражда изследователски нюх и удоволствието от решаването на загадки и проблеми.

  • Размери: 28,5x 6,5x25,5см.
  • За фенерчето са необходими батерии - 3бр ААА, които не са включени в комплекта.
    Комплектът е подходящ за деца на възраст над 5 години.

Още много пъзели и образователни игри, можете да намерите, ако кликнете тук.

В Smart Baby, можете да откриете Монтесори материали, играчки за деца, книжки и качествена козметика, както и да обзаведете стаята на Вашето дете.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се