Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Дървени кутии за вгнездяване - 5бр

Дървени кутии за вгнездяване - 5бр

Артикулен № MO146
Материал: дърво
Наличност: ДА
89,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплект от 5 дървени кутии с различни размери.

Кутиите за вгнездяване е Монтесори материал, направени от кутии с различни размери, които пасват една на друга. Този материал може да се използва в Монтесори за обяснение на абстрактни понятия и изграждане на различни умения за развитие.

Въпреки че кутиите за гнездене може да изглеждат като обикновена детска игра, те всъщност се свързват директно с една от най-мощните концепции зад метода Монтесори: Практика.

В рамките на метода Монтесори децата, изучаващи нови концепции, първо се представят с цялото и след това се насърчават да изследват частите, които съставляват това цяло, което те Монтесори материали >>неизбежно ще свържат обратно с цялото в изследване на взаимосвързаността и взаимозависимостта. По този начин децата ще разберат себе си като важна част от една по-голяма визия и ще развият по-дълбок, по-съзнателен интерес към тази визия и нейните съставни части.

Кутиите за вгнездяване са чудесни инструменти за развиване на сръчност, координация око-ръка и фини двигателни умения, особено за по-малки деца. По-големите кутии могат тренират грубите двигателни умения, а подреждането на кутиите може да помогне на децата да научат за баланс и сила. За да определят размера, за да поставят кутиите една в друга, децата трябва да ангажират своето визуално възприятие и пространствени възприятия.

Размери: 15x15x4 см.

Подходящо за деца над 18 месеца.

В нашия сайт ще откриете още много предложения за Монтесори материали и играчки.

Тук може да прочетете за митовете около възпитанието по метода на Мария Монтесори.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се